maandag 10 mei 2010

Zielig blog zonder foto's

Ben ik toch tevreden en trots op mijn Lucy Bag......is mijn fototoestel even niet bruikbaar!  Jullie zullen dus mijn woord er voor moeten nemen....het is zoooooo'n leukerd! Ik moet de binnenkant nog van een kek stofje voorzien maar dan is er weer een project klaar. En ja ik ben weer kinderlijk blij met bereiken van de eindstreep van  een haakproject! Ik heb uiteraard wel foto's gemaakt terwijl ik haakte maar ik weet nog niet hoe ik ze van mijn telefoon kan uploaden...moet ik maar eens uit gaan zoeken!

Ik heb steeds foto's naar Moeders gestuurd want die is met dezelfde Lucy Bag bezig en ik wilde natuurlijk mijn voortgang met haar delen ( eigenlijk meer van: 'ik ben lekker verder...lekker puh')

Ik heb van Zus gehoord dat de regenboogdeken in Noorwegen is aangekomen, nu maar wachten op de Baby( Spannend hoor). Ik hoop BabyHaak te ontmoeten in begin Juni want dan mag ik zo maar naar het hoge noorden voor een paar dagen! Ik ben zooooo blij  en kan bijna niet wachten, ik heb Zus al bijna een jaar niet gezien/geknuffeld!. Wat betreft het  zien: Skypen telt niet vind ik eigenlijk.

(Mmmmm zou  ik een haaknaald mee mogen nemen in het vliegtuig?...ach dat zal wel weer op de lijst van 'potentieel wapentuig' staan ben ik bang!)

Ik ga eerst maar aan het werk en dan zien of ik vandaag nog ergens tijd heb om een paar foto's van mijn tassie te maken!

Fijne Dag

Ebi

3 opmerkingen:

 1. Ik geloof je op je woord dat de tas prachtig is geworden!
  Watbetrefd een haaknaald in het vliegtuig...denk van niet. Het is zelfs zo erg dat ik van de zomer liever met de bus naar spanje ga dan met het vliegtuig, want dan kan ik onderweg lekker haken en freubelen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das balen zeg!
  Ben je apetrots op je werk en het is zoooo leuk om het op je blog te laten zien.
  Nou, we wachten nog wel eventjes hoor.
  Ik verheug me om het te zien!

  ~X~ Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee poepie! ik kan ook niet wachten tot ik je live kan knuffelen!!!!
  enne ma heeft haaknaalden genoeg hoor! kan je alleen onderweg niet aan de slag....
  Hoop dat je toestel het straks weer doet!

  elsker deg!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig dat je een kijkje komt nemen in Ebi's Colorful World!
Welkom in de drukke, levendige en kleurrijke wereld van Ebi!!