dinsdag 23 maart 2010

Een narcis in het fries

Het afgelopen weekend was het 'Titelroasmerke' in een dorpje hier vlakbij. Ik had de borden al enige tijd zien staan langs de wegen maar wat dit nu in moest houden.....geen idee!
Viavia hoorde ik dat titelroas het friese woorde voor narcis is, vertaald zou dit dus narcismarkt moeten wezen...nou hehehe ik was er achter en eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig ( ja dat is nu eenmaal mijn  tweede natuur kan het ook niet helpen)

Op zondag scheen de zon en zo stapten miniman en ik samen op de fiets, wel een straf windje zo op de open vlakte maar na een flink stukje peddelen op de pedalen waren we er dan, een boerderij waar de titelroasmerke zich afspeelde.

En al klinkt het mischien wat suf, het was me toch onverwacht leuk! Het was echt een lente fair met allerlei stands, al watertandend liep ik door het stro, bij de diverse kraampjes langs

Zelfs de lammetjes ontbraken niet


Het mooiste én meest kleurrijke standje heb ik helaas niet op de foto gezet, het was de stand van Joeperdepoepske. Deze twee hippe jonge mama's hebben zulk verleidelijk mooi spul! Zie hun website voor alle mooie zelfgemaakte hebbedingetjes; http://www.joeperdepoepske.nl/

Ik heb ook een zak met wol gekocht waarmee ik viltkralen wil gaan maken:
weer echte ebi kleurtjes natuurlijk! ( ik kreeg trouwens wel vaak de vraag of ik vilt aan mijn hoofd had hangen op deze fair......tja dreads zijn hier niet overal bekend denk ik )

Dus voor mij vandaag geen kat in de zak, al dacht onze kat daar anders over!


In het zonnetje nog even wat gehaakt en de deken vordert al een heel eind!


Fijne avond allemaal

Ebi

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit allemaal, en je hebt flink wat viltwol ingeslagen zie ik.
  Ben nu al benieuwd hoe je kettingen eruit komen te zien. Ik heb afgelopen weekend met mijn neefje een aantal balletjes gemaakt, ook een paar met verschillende kleuren door elkaar, leuk hoor..
  je kan ze zelfs met stipjes erop maken, maar das mij nog niet gelukt.
  Je moet eens "balletjes vilten" google'n , dan krijg je uitleg hoe het moet met beeld erbij. Of misschien weet je al hoe het werkt? In ieder geval heel veel succes en plezier tijdens het balletjes maken.... het gaat net als soepballetjes joh hahaha, groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooowww, wat leuk!
  Zo kom je op zondag onverwacht ogen tekort EN met leuke spulletjes thuis.
  Veel succes met je balletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee zus!
  haha ook toevallig, ik heb vilten kralen besteld bij die grote hobby-keten hier. Jeweetwel die gevaarlijke winkel die in de Herkules komt....
  Heb hun katalogus in huis, niet veilig hoor.Stond trouwens ook een boekje in hoe je moet vervilten.
  Maar ik heb dus ook gewoon vilt besteld, ik ga proberen om een wagenspanner te maken. Voor beebje, ik heb wat figuurtjes van de stof nagetekend. Kijk wel of het wat wordt.
  Had het zondagavond besteld en kon gister het pakketje al ophalen. Ga stiekem prutsen......

  kussie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm for some reason only half the post can be seen. I tried reloading but still same.

  clomid

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig dat je een kijkje komt nemen in Ebi's Colorful World!
Welkom in de drukke, levendige en kleurrijke wereld van Ebi!!