woensdag 17 februari 2010

Neuzen op het net

Jeetje ik heb een blog en ik vind het ook nog leuk om bij te houden....nooit gedacht van mezelf. Het is niet zo dat ik het bestaan van bloggers niet kende, maar ik was nooit aan het kijken in dit hoekje van het wereld wijde web.

En jonge jonge wat is die wereld groot, gezellig, leerzaam en vermakelijk! Het begon allemaal met het lezen van een weblog van twee jonge moeders met een superleuke webshop, joeperdepoepske.nl. Zij verwezen op hun beurt weer naar Attic24 en zo is het gekomen.....Viavia  ontekte ik  de hele bloggende wereld en geniet van alle inkijkjes in het leven van bloggende mensen, de bloggerettes  zo noem ik ze graag. Uiteraard wilde ik dit ook gaan proberen en Ebi's Colorful World was een feit.

Zo komt het ook dat ik het eerste halfuurtje op mijn werk met een kopje koffie heerlijk 'verknoei' aan een rondje langs mijn favorieten. Ook in de verloren momenten heb ik het geluk om lekker op het internet te sneupen en zo nog meer inspirerende blogs te ontdekken.( Geluk met de baan en baas dus he?)
De lijst met mijn favorieten, mijn koffielijstje zeg maar, groeit per week en daarmee ook de inspiratie voor mijn eigen crea bubbles... Ik wil van alles gaan maken en proberen, van koken en bakken tot verven tot handwerken en nog veel meer! ( Of ik daar allemaal wel tijd voor heb is een heel andere kwestie)

Dus dit is mijn blogje voor vandaag....Dank aan alle bloggerettes die de wereld kleuren met gezelligheid! En weet je wat ik nu doe?Ik neem vandaag een tweede bakkie koffie voordat ik aan de slag ga.................

                                                                   Ebi

6 opmerkingen:

 1. Goodmorning!
  He, wat lekker...koffie....
  Zo zit ik nu ook, even rondkijken in blogland.
  Kan jij in je sidebar ook een lijstje met je favorieten maken? (Als je het niet wilt, even goeie vrienden hoor!)Dan kan ik daar ook eens kijken....vind ik leuk, hoppen van het ene blog naar het andere. Zo kom je altijd weer bij bijzondere mensen terecht.
  Fijne ZONNIGE dag vandaag!

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een Pee-eSje;
  Niet verder vertellen, maar mijn haakwerk met reliëfstokjes gaat inderdaad een tas worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verschil watbetrefd ons werk meid. Ik mag blij zijn als ik na een uurtje of vier keihard werken een kop koffie en sigaretje kan pakken.
  En dan nog zit je die 5 minuutjes niet op je gemak, omdat je weet dat er nog mensen gewassen en uit bed moeten.
  Tja.......
  Ik deel je enthousiasme watbetrefd de bloggerettes.
  Het bezig zijn met mijn blog en alles wat daar bij komt kijken ontspant mij enorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @karin....heb een greep uit mijn koffielijst geplaatst!
  @roos.....Ja ik weet het, het verschil tussen de mensen aan het bureau en de mensen aan het bed zijn heel groot, des te meer respect voor iedereen die echt zorgt in de zorg..petje af voor je dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for stopping by the Fairyglade. Sadly, I cannot understand your own words but I can see that you do the loveliest crochet work. I absolutely love your ripple blanket. This has to be one of my all time favourite designs. Dev x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee søs! ik heb een noose tip voor je: www.pandurohobby.no Dit is een site van een grote hobby-winkel keten. En....rapaparapapa
  Er opent in april zo'n fijne winkel in de Herkules in Skien. GEVAARLIJK!!!!
  Je snapt wel dat er nog een reden is om te komen ;) luf joe!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig dat je een kijkje komt nemen in Ebi's Colorful World!
Welkom in de drukke, levendige en kleurrijke wereld van Ebi!!