dinsdag 26 januari 2010

colorful flowy day


De meeste 'bloggerettes' zijn al een tijdje lovend dan wel lyrisch over het blad 'Flow'. Ik werd nieuwsgierig en ja hoor dames: Ebi loves Flow!Wat een leuk blad en zo 'raak' over alles wat er in je leventje kan spelen. Ik heb er heerlijk in zitten lezen en uiteraard het kalendertje in elkaar gezet:
Omdat het met alleen een lintje niet zo goed wil omslaan heb ik er een ring aan gemaakt, daaraan een lintje en twee gehaakte bloemetjes en klaar!
De tussendoorprojectjes zijn ook klaar:


Gewoon leuk om met ogenschijnlijk nutteloze dingetjes bezig te zijn....dit zijn de 'nutteloosjes' die de dag opvrolijken!


Ik ben aan het bedenken wat het volgende project gaat worden, schilderen lijkt me ook wel weer leuk, het is al een tijdje geleden dat ik mijn penselen in de hand gehad heb.... Onder de noemer EbiArt maakte ik felgekleurde objecten en eigenllijk heb ik daar wel weer zin in.....maar het handwerkvirus dat ik, net al mijn moeder en mijn zus, genetisch in me heb, kriebelt ook!


"Oude" EbiArt projectjes

Kortom: Genoeg om mee bezig te zijn!

1 opmerking:

 1. Heeee wat leuk, ook al aan de Flow! Leuk om te lezen en er zitten altijd leuke dingen in. Ook die raamstickers.... ik weet nog niet waar ik ze ga plakken hoor... maar leuk zijn ze wel. Misschien een spiegel....
  Je EbiArt is ook prachtig. Poehhhh, echt wel!
  Ook leuk om te doen.
  Weet je het al? Wat gaat het worden?
  Het zal hoe dan ook een kleurig iets gaan worden, kan niet anders!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig dat je een kijkje komt nemen in Ebi's Colorful World!
Welkom in de drukke, levendige en kleurrijke wereld van Ebi!!