donderdag 3 december 2009

LET ITSNOW LET IT SNOW LET IT SNOW

Na het enthousiaste verhaal van Lucy op haar blog, Attic24 over het haken van sneeuwvlokken, kon ik de witte wol niet laten liggen en moést gewoon ook mijn eigen sneeuwstormpje maken! Ik zie ze straks al hangen in het raam....Deze vlokjes zijn nog niet netjes rechtgemaakt maar even de kopspelden en een dikke handdoek zoeken en dan is dat snel geregeld. Met zo veel blogs en uiteraard de aanstekelijk inspirerende mensen die al deze verhalen plaatsen leer ik meer dan ik ooit op handwerkles heb opgestoken!

Collega's vinden mij niet het type voor handwerken...goh gek hoor, wanneer ben je een 'handwerktype'?  Gelukkig zijn er meer hipperts te vinden die het haakvirus ook te pakken hebben en weten dat het gewoon leuk is om te doen. Ik vind het heerlijk om even met een draad en een haaknaald de werkdag  los te laten, heerlijk om te ontspannen en tegelijkertijd toch iets te creëren!
En zusje in het hoge noorden: wees niet bang, ik ben nog steeds ijverig bezig voor de babyhook! Naast de spierwitte vlokken dus ook nog wel een beetje kleur  erbij voor vandaag; buiten is het immers een kleurloze dag !
                                            

4 opmerkingen:

 1. Ahhhh, wat heerlijk haken he, die sneeuwvlokken!
  Wij begrijpen elkaar, haken is hip, haken is leuk, haken maakt blij..... toevallig!
  Wat betreft het opspannen van die sneeuwvlokken, ik doe dat gewoon op mijn strijkplank. Ik leg daar een oude theedoek op en spelden maar. Wel een precies klusje, maar dan heb je ook wat ;) Even insprayen met Crackfree strijkspray (textielversteviger), paar uur laten drogen (gaat best wel snel) en je hebt prachtig strakke sneeuwvlokken!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik denk ineens dat ik mijn strijkplank nu wat vaker ga gebruiken.....bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hei søs,

  je hebt nog tot mei hoor, beebje is nu nog maar heeeeeeeeeel klein (13cm ofzo)
  leuke vlokken hoor, enne tja dat handwerken zit gewoon in onze genen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ebi, Via het blog van Karin was het maar een kleine stap naar die van jou. Dat is genieten hoor. Leuke sneeuwvlokken, een mooi dekentje in wording. Heel veel haakplezier hoor en een fijn (sinterklaas) weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig dat je een kijkje komt nemen in Ebi's Colorful World!
Welkom in de drukke, levendige en kleurrijke wereld van Ebi!!